NYHET!!

SOLCELLER

FRAMTIDENS

              ENERGI

Solceller syns på fler och fler tak - insikten i att göra ett smart val ökar mer och mer överallt. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

GRÖN TEKNIK


2022 fortsätter avdraget Grön Teknik vilket innebär att det verkligen lönar sig att skaffa solceller. Det maximala avdraget per person för grön teknik är i år 50,000 kronor.

ENERGIKÄLLA


Solen är den mest naturliga energikälla vi har, varför inte utnyttja möjligheten att använda den.


En miljövänlig och trygg investering.

Hållbarheten är idag viktigare än någonsin och det enklaste och billigaste sättet att framställa energi är idag genom solen. Med solpaneler omvandlar man den energin till förnybar el.

Kostnaderna för el har skjutit i höjden men de genom låga solcellspriser är installationen av en egen solenergianläggning en av de bästa investeringarna man kan göra. Nyttja er takyta till solceller, detta kommer att generera inkomst vid försäljning av er överproduktion och dessutom kommer ni att minska era elkostnader, en investering med god avkastning över tid och kort återbetalningstid.
Solens energi är gratis, ren och finns i oändlighet och genom att installera ett solcellssystem för att reducera dina koldioxidutsläpp och bidra till en grönare och mer hållbar framtid för dig och din omvärld.Användningen av solenergi är bara i början och redan nu satsar vi på BBAS på solcellspaneler och tillverkare av högsta kvalitet. Syfte är att producera förnybar energi under hela dess långa livslängd. Detta kräver att höga krav ställs på panelens kontinuerliga kvalitet över tid. Vi arbetar uteslutande med världsledande tillverkare med en stark historia av kvalitet, leveransbarhet och utvecklingsförmåga, för ett hållbart långsiktigt partnerskap. Hos oss på BBAS erhåller ni 15 års garanti. Vi har korta leveranstider och inom kort kan ni ha era solpaneler installerade.

Solelen ska användas smart, efterhand om solenergin produceras så använder ni den och lagrar den på det smartaste sättet. Förnybara energikällor som sol- och vindenergi ökar och även behovet av energilagring. En av grundförutsättningarna för ett fungerande energisystem är energilagring baserat på förnybara energikällor.

Ni bidrar till ett lokalt energilager vilket sparar pengar och ger stora fördelar till såväl småhus som den större industrin.


Hela tiden söker vi efter lösningar som gör oss mer miljövänliga och idag ökar antalet elbilar explosionsartat, detta är bara början! Miljövänlig, tyst, bekväm och billig i drift. En ökad elförbrukning där era solceller kan hjälpa er att på ett prisvärt och miljövänligt sätt ladda er elbil.